Interjút adtunk a KennelCast TV-nek

Örömmel osztjuk meg, hogy a Valleydachs kennel bemutatkozott a KennelCast TV legújabb adásában. Az interjúban részletesen meséltünk kennelünkről, tenyésztési filozófiánkról és arról, hogyan biztosítjuk tacskóink számára a legjobb körülményeket.
Cover image

Büszkén mutatjuk be nektek a KennelCast TV legutóbbi epizódját, ahol kennelünk, a Valleydachs, szerepelt. Az interjúban lehetőségünk nyílt megosztani veletek azt a szenvedélyt és odaadást, amellyel tacskóinkat tenyésztjük és gondozzuk.

Kennelünkben a fajta iránti elköteleződés és a felelős tenyésztés a legfontosabb alapelveink. Az interjú során betekintést nyújtottunk a Valleydachs mindennapjaiba, bemutatva, hogyan alakítottuk ki tenyésztési programunkat a tacskók egészsége, karaktere és fajtatisztasága érdekében. Minden egyes kutyánk különleges figyelemben részesül, és gondosan kiválasztott otthonokba kerülnek, ahol szerető és gondoskodó gazdira találnak.

Az interjúban részletesen beszéltünk a felelős kutyatenyésztés fontosságáról és arról, hogyan járulunk hozzá a tacskók hosszú távú egészségéhez és jólétéhez. Nagy öröm számunkra, hogy bemutathattuk kennelünk értékeit és filozófiáját a KennelCast TV nézőinek.

Nézd meg az interjút, és ismerd meg közelebbről a Valleydachs kennelt! Reméljük, hogy ezzel a videóval sikerül közelebb hozni hozzád a tacskóink iránti szeretetünket és a tenyésztési munkánkat, amelyet hosszú évek óta szívvel-lélekkel végzünk.

Youtube video